20 smeđih isticanja na crnoj kosi koja izgleda dobro

Ne morate imati svijetlu kosu na drugom mjestu da biste dobili neke lijepe pramenove, a ovi smeđi pramenovi na crnoj kosi čvrsti su dokaz toga! A danas vam nudimo 20 stilova koje možete isprobati.

Tko bi trebao isprobati smeđe naglaske

Prije nego što vam nastavimo i pokažemo sve različite frizure sa smeđim tonovima koje smo sastavili za crnu kosu, razgovarajmo o tome tko bi zaista trebao isprobati ovaj specifičan trend.

Počnimo rekavši da je ova frizura namijenjena djevojkama koje imaju prirodno crnu ili vrlo, vrlo tamno smeđu kosu, a ne djevojkama koje su obojale crnu kosu.

Razlog tome je što će vaša crna boja za kosu, a zatim nanošenje smeđih tonova rezultirati samo time da ćete oštetiti kosu više nego što je potrebno.

S obzirom na to, obje djevojke s vrlo tankom, gustom ili kovrčavom kosom mogu pokušati istaknuti smeđu boju, nije važno koje je teksture njihova kosa sve dok je prirodno crna ili vrlo, vrlo tamno smeđa.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, ova vrsta frizure bolje djeluje na djevičansko crnu kosu. To ne znači da djevojke s crnom kosom koje su prije bojale kosu ne mogu dobiti smeđe pramenove, već da bi moglo proći nekoliko dodatnih koraka.

Vidite, obojana kosa možda neće upiti izravno smeđu boju i boja se neće pojaviti. Što znači da ćete morati izbijeliti kosu, a zatim upotrijebiti smeđu boju za postizanje sjaja, inače se boja zapravo neće pojaviti na kosi.

Opet, to ne znači da na crnoj kosi ne možete dobiti isticanje, samo znači da je vrlo vjerojatno da ćete je prvo morati izbijeliti kako bi boja izgledala dobro! Idemo sada na popis.

Prekrasne crne frizure s istaknutim plavušama

Trendi crne frizure sa smeđim naglascima

Pogledajte ove nevjerojatne ideje za smeđe pramenove kako biste razmetali svoju crnu kosu. Voljet ćete ih.

1. Istaknuće kadriranja lica

Ovo je zabavno oslikavanje tipičnih istaknutih tonova na crnoj kosi jer umjesto da vam cijela glava bude prekrivena smeđim odsjajem, možete zamoliti svog stilista da vam samo da dva središnja naglaska koji uokviruju vaše lice i donose ga vašem licu!

2. Izdvajamo na crnoj valovitoj kosi

Sjajan način da pokažete svoje nove pramenove je da odaberete pepeljastu smeđu boju kose i zamolite je da je nanesete u srednji dio na donji dio vaše crne kose. Također, ne zaboravite lagano mahnuti i gotovi ste!

3. Duga kosa s naglascima

Svrha naglašavanja je učiniti da crna kosa izgleda znatno svjetlije, a ovo je savršen primjer! Smeđe boje bi se prirodno trebale gotovo savršeno uklopiti s bojom vaše kose. Naravno, ne zaboravite ga potpuno izravnati kako bi doista donijele te boje.

Oštri istaknuti stilovi šiški za žene

4. Zdepasto istaknuto

Ovo je još jedan klasični stil za dugu crnu kosu. Ovaj put, svjetlucanje bi trebalo početi točno na vrhu vaše kose i biti svijetlosmeđe boje umjesto pepeljastog. Zatim jednostavno zamolite svog stilista da uvije kosu kako bi joj dala još teksture i volumena i gotovi ste.

5. Istaknute kratke kose

Ne morate imati dugu kosu da biste dobili sjaj, a ovo je dokaz! Morat ćete ošišati kosu do obraza, a zatim zatražiti vrlo suptilne odsjaje na različitim slojevima vaše crne kose kako biste unijeli malo prirodne svjetlosti u mješavinu.

6. Istaknute karakteristike bakra

Da biste dobili ovu crnu frizuru sa smeđim nijansama, samo morate ošišati kosu do ramena! Nakon toga, dajte si suptilne bakreno smeđe dodire na slučajnim pramenovima kose kako biste sebi dali još više teksture!

7. Dugi valovi + istaknute točke

Slično kao i prethodna crna frizura koju smo vam upravo pokazali, međutim ovaj put smeđe boje mogu biti nešto svjetlije. Nakon što to učinite, mogli biste ga mahati velikom uvijačem za kosu, a zatim lomljenjem kovrča češljem za kosu postići iste valove koje vidite na slici.

Vrhunske crne frizure s ružičastim odsjajima

8. Srednji valovi na plaži

Sjajan način da svojoj crnoj kosi unesete boju i teksturu je da dobijete svjetlosmeđe pramenove na dnu kose! Opet, obavezno ga uvijte uvijačem kako biste dobili meke valove koji pokazuju vašu novu boju!

9. Valovi na dugoj plaži + suptilni smeđi dodiri

Kao što smo rekli, istaknuti dijelovi ne moraju biti super uočljivi. Zamolite svog stilista da vam nanese nekoliko smeđih dodira po različitim slojevima vaše crne kose, a zatim ga jednostavno uvijte kako bi se boje spojile!

10. Babylights na crnoj kosi

Ne moraju svi istaknuti dijelovi biti iznimno vidljivi. Ovaj put, vaši smeđi sjajevi trebali bi biti vrlo rijetki i u vrlo prirodnoj boji kako bi se mogli vrlo dobro uklopiti s vašom prirodnom crnom bazom, ali i biti dovoljno vidljivi da stvore neki kontrast između vaše prirodne kose i nove boje!

11. Smeđa svjetla

Ako tražite suptilnije naglaske, to je to! Da biste ga dobili, pobrinite se samo da dobijete svjetlucanje na donjim vrhovima kose, a zatim ga lagano mahnite od lica kako bi se moglo vidjeti!

12. Balayage Highlights

Nastavljajući s odvažnim frizurama, također možete pokušati ošišati kosu do obraza, a zatim zamoliti svog stilista za vrlo zrnaste, smeđe balayage naglaske na glavi koji vam iskaču iz prirodne crne kose.

13. Čokoladno smeđa boja kose

Ovo je još jedan klasični smeđi sjaj koji možete isprobati na svojoj crnoj kosi. Da biste je dobili, trebali biste koristiti čokoladnu smeđu boju za kosu samo na srednjim i donjim dijelovima kose. Zatim ga jednostavno uvijte da dobijete još teksture i gotovi ste!

Oštri načini stiliziranja srebrnih isticanja na crnoj kosi

14. Svemirske lepinje

Sjajan način pokazivanja različitih boja na kosi je stavljanje na svemirske punđe! Razdvojite kosu po sredini i svaku stavite u malu punđu na vrhu kose. Ne zaboravite ostaviti nekoliko niti kose na prednjem dijelu kako biste uokvirili svoje lice.

15. Kovrčava kosa s istaknutim efektima

Vjerovali ili ne, ne moraju se sve smeđe boje istaknuti na ravnoj kosi. Možete zamoliti svog stilista da vam nanese svijetlosmeđu boju na tamnu kovrčavu kosu, a zatim je iskrivite kao na slici i gotovi ste.

16. Kukuruzne pletenice + istaknute stavke

Ovo je varijacija stila koju smo vam prije pokazali. Ovaj put trebate zamoliti svog stilista da vam prvo da svijetlosmeđe pramenove koji se pretvaraju u plavu kako dosegnete vrhove kose, a tek kada to učinite, pletite kosu tako da se mogu cijeniti tri različite boje.

17. Frizura sa srednjim dijelom

Ovo je još jedna klasična frizura za žene s gustom valovitom kosom i vrlo ju je lako postići! Sve što trebate učiniti je zatražiti od frizera pepeljastosmeđe pramenove po cijeloj vašoj crnoj kosi, ton boje za kosu trebao bi biti nešto svjetliji od vaše prirodne boje kose, ali svrha ove frizure je izgledati što prirodnije

18. Duga ravna kosa s istaknutim detaljima

Ovo je još jedan suptilan način isticanja tamnosmeđih tonova. Da biste to postigli, pobrinite se da se svjetlucanje vrši samo na donjem dijelu vaše kose i da je samo nekoliko tonova svjetlije od vaše prirodne crne baze.

19. Valoviti Bob s istaknutim točkama

Da biste dobili ovu smeđu istaknutu crnu frizuru, najprije ošišajte kosu malo ispod obraza, a zatim primjetite suptilne mrlje smeđe boje po različitim slojevima kose, ne zaboravite ih malo uviti i to je to!

Trendi crvene istaknute ideje za žene s crnom kosom

20. Isčupana kosa

Ako želite ovu žensku pernatu frizuru, prvo biste trebali zamoliti svog frizera da vam da naglaske koji idu od vrha vaše kose do vrhova. Nakon što su svjetlucanja spremna, osušite kosu fenom i obavezno uvijte vrhove prema van okruglim češljem.

I to je to! Imate 20 različitih crnih frizura sa smeđim nijansama koje možete birati da isprobate ove 2022. godine! Samo kad završite, rehidrirajte svoju prirodnu kosu kako ju kosa ne bi oštetila i trebali biste biti dobri.

Vi ćete pomoći u razvoju web stranice, dijeljenje stranicu sa svojim prijateljima

wave wave wave wave wave